Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Johan Norberg.

Johan Norberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Johan född så sent som 1973, är en svensk författare, idéhistoriker och debattör som arbetar för liberalism, kapitalism och globalisering. Han är författare till boken Till världskapitalismens försvar (2001), som översatts till flera språk och som även följts av en brittisk dokumentärfilm på samma tema. Norberg är sedan början av 2006 Senior Fellow vid den europeiska tankesmedjan Centre for the New Europe. Han driver även en av Sveriges främsta politiska bloggar, som 2005 röstades fram som “Sveriges bästa” av tidningen Internetworlds läsare. Norberg verkade vid tankesmedjan Timbro åren 1999–2005.

Är du intresserad av att boka Johan Norberg? Eller vill du kanske ha mer information om Johan Norberg eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny