fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Johan Norberg.

Johan Norberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Johan Norberg är författare, dokumentärfilmare och idéhistoriker. Han är också en ofta anlitad föreläsare inom områden som entreprenörskap, megatrender och globalisering.

Johan Norberg har skrivit tjugo böcker om många olika områden – från global ekonomi till lyckoforskning där den senaste Framsteg – tio skäl att se fram emot framtiden är en överraskande och upplyftande berättelse om förnyat hopp, som går tvärtemot domedagsprofetiorna. Hans böcker har nått en global publik och översatts till över 25 språk.

Genom att skärskåda hårda fakta från institutioner som FN, Världsbanken och världshälsoorganisationen visar Johan hur långt vi har kommit: Mänskligheten har gjort större framsteg under de senaste 100 åren än våra första 100 000 år. Fattigdomen har de senaste 50 åren minskat mer än de 500 åren dessförinnan och 90% av världens befolkning har idag tillgång till rent vatten, jämfört med 50% år 1980.

Även om många utmaningar kvarstår så har Johan lösningar. För vi kan inte ta fortsatta framsteg för givna – om vi inte förstår vad människan har skapat så riskerar vi att kasta bort dem.