fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Ashkan Fardost.

Ashkan Fardost

Kontakta oss för kostnadsfri support

Ashkan Fardosts senaste föreläsning “Termite-Man” är en blandning av filosofi, antropologi och teknologi. En skildring av mänskligheten som startar 12,000 år bakåt i tiden och slutar i framtiden. Med filosofins hjälp bygger han upp ett ramverk för vad det innebär att vara människa: med andra ord varför vi överhuvudtaget eftersträvar saker istället för att bara nöja oss med det vi har. Sedan tar han hjälp av den antropologiska och sociobiologiska forskningen för att visa hur den mänskliga civilisationen katalyserades igång och vad som egentligen driver den. Vi människor har nämligen mer gemensamt med myror och termiter än vad man kan tro! Till sist stoppar han in internet och digital teknologi in i bilden för att visa hur det förändrar oss och vart vi är på väg som ett resultat.

Ashkan är f.d. musikproducent och artist samt doktor i organisk kemi. Efter musik- och forskningskarriären involverade han sig i Stockholms startup-scen. Idag jobbar han som Collaborator på Hyper Island och driver sin nystartade investeringsfirma Oddball Ventures. Han är även nominerad till Årets Talare 2017.