fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Mats Lewan.

Mats Lewan

Kontakta oss för kostnadsfri support

Mats Lewan är föreläsaren som trollbinder och fascinerar när han med trygg hand följer med dig in i framtiden och gör den begriplig. Han förmedlar insikter kring hur tekniken förändrar världen, men också kring hur viktiga vi människor är, och fortsätter att vara. Mats gör det svåra enkelt, förklarar det du undrar över, och stakar ut vägen, om det så gäller framtidens ledarskap, företagets strategi i en digitaliserad värld, eller våra egna liv när förändringstakten ökar. Och han ger dig hopp om framtiden.

Mats Lewan arbetar som framtidsanalytiker, föreläsare och författare, och är också en efterfrågad moderator. Han har en bakgrund som teknikjournalist i Sverige och utomlands och är civilingenjör i teknisk fysik.

Föreläsningar:

Så leder du alla generationer i en digitaliserad värld
En del medarbetare kan knappt bärga sig från att utforska allt det nya, medan andra älskar att fintrimma den existerande verksamheten – alldeles oavsett ålder. Båda grupperna behövs när tekniken stormar in och förändringstakten ökar. Därför är det allt viktigare att ledarskapet kan ge rätt stöd till både utforskare och fintrimmare, och får dem att kommunicera med varandra. Mats Lewan tar dig med på resan och förklarar hur.

Tekniken förändrar världen, men människan gör den magisk
Mats Lewan blickar framåt genom att titta bakåt. Han förklarar varför teknik och innovation alltid drivit förändring genom historien, och varför digitalisering och AI fortsätter att göra det. Men han visar också varför det är vi människor som fyller världen med innehåll och gör den magisk.

Futuristiskt ledarskap – chefen som ser runt hörnet
När förändringstakten är högre än någonsin behöver ledarskapet inte bara anpassas efter dagens nya arbetssätt och förväntningar. Ledare behöver också ha beredskap för kommande förändringar. Mats Lewan förmedlar förståelsen och insikterna som krävs.