fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Frida Zetterström.

Frida Zetterström

Kontakta oss för kostnadsfri support

Frida Zetterström har varit verksam inom modebranschen i snart 20 år och syns ofta i TV och hörs på radio. Hennes sociala kanaler @frilansfrida har flera tusentals följare, och hon har tillsammans med Jenny Segergren skrivit boken ”100 looks på 20 plagg”. Fridas långa branscherfarenhet gör henne till en av Sveriges främsta modeexperter och en uppskattad föreläsare och stylist.

MODEMAKTså lär du dig kommunicera med dina kläder och skaffar dig ökat kläd(själv-)förtroende.

Att kläder är ett språk är dom flesta överens om, men hur lär du egentligen dig tala det på bästa sätt?
I den här föreläsningen utmanas vi att ifrågasätta våra egna invanda mönster och beteenden kring vad vi sätter på oss på morgonen, och tar oss en funderare kring VARFÖR vi gillar eller inte gillar vissa plagg. Vi tittar dessutom närmare på hur mode dagligen används i tydliga maktsammanhang. Hur kommer det sig exempelvis att Putin alltid uppträder i kostym medan Zelensky oftast bär t-shirt? Är uniform alltid lika med respekt och varför sänder egentligen en slips och en hawaiiskjorta så olika signaler? Vem bestämmer vad ett klädesplagg betyder?
Frida ger oss dessutom en crash course i mäktiga plagg, tipsar om modemissar att undvika och bjuder på några riktiga stylist-hemligheter.

Föreläsningen funkar utmärkt bla för personer som jobbar med sälj, kommunikation, marknadsföring eller företagande. Men den skulle också kunna vara intressant för till exempel personer som jobbar inom kommun, i branschorganisationer eller liknande.