fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Antoni Lacinai.

Antoni Lacinai

Kontakta oss för kostnadsfri support

Antoni Lacinai är en av Sveriges främsta experter på hur vi kommunicerar på våra arbetsplatser. Han finns i skärningspunkten mellan Ledarskap, Arbetsglädje och Kundbemötande. När organisationer som Ericsson, Mitsubishi, Skatteverket, Länsstyrelsen mm, vill skapa mer arbetsglädje, få nöjdare kunder och högre produktivitet så vänder de sig till Antoni, och han står på scener runt om i Sverige och världen och har coachat tusentals chefer och medarbetare sedan han lämnade storföretagskarriären 2006.

Fram till idag har Antoni skrivit och medförfattat 14 böcker inom kommunikation och motivation. Han är krönikör i olika tidskrifter och intervjuas ofta i poddar, tidningar och du ser honom som återkommande gäst på TV4 Nyhetsmorgon (exempel finns här). Han är en av Sveriges populäraste föreläsare, har blivit nominerad till International speaker of the year 2022 i Finland, och 2019 kom han trea i Storytelling-SM. 

Antoni föreläser lika gärna analogt som digitalt. Antoni Lacinai älskar att skapa illustrationer till sina slides, sånger till sina vänner och unika koncept till sina kunder.

”Under mina dryga 30 år i arbetslivet varav hälften som kommunikationscoach och föreläsare har jag träffat så många chefer och team som kämpar med sitt engagemang, sitt inflytande och sina relationer. Därför har jag utvecklat unika modeller, moduler och koncept för just chefer, team och kundnära personal som är trötta på att inte nå de resultat de vill ha. Till skillnad från många av mina kollegor som snävar in på en pytteliten del av kommunikationsspektrat har jag valt att först ta en nyfiken holistisk överblick för att i nästa steg kunna djupdyka i olika delar. Alla mina föreläsningar blir därför riktade till just den organisationen som anlitar mig. Så om du som läser detta vill få inspiration och dessutom ta nästa steg i er utveckling så kontakta mina vänner på Bestseller/Bestspeakers”

https://www.tv4play.se/klipp/8bcb8c2a187805471693/s%C3%A5-motiverar-du-barnen-de-m%C3%A5ste-sj%C3%A4lva-f%C3%B6rst%C3%A5-v%C3%A4rdet