fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Antoni Lacinai.

Antoni Lacinai

Kontakta oss för kostnadsfri support

Antoni Lacinai är en av Sveriges populäraste föreläsare och kommunikationsexpert. Under 25 år har han letat efter nycklar och insikter till en god kommunikationskultur på arbetsplatsen vilket han sedan föreläser om. Ledarskap, arbetsglädje, engagemang, samarbete och kundbemötande är områden som Antoni pratar om i Sverige och internationellt. Han har skrivit 14 böcker och är krönikör till VD-tidningen, Chef&Ledare samt Eventeffect. 2019 kom han trea i Storytelling-SM.

”Under mina dryga 30 år i arbetslivet varav hälften som kommunikationscoach och föreläsare har jag träffat så många chefer och team som kämpar med sitt engagemang, sitt inflytande och sina relationer. Därför har jag utvecklat unika modeller, moduler och koncept för just chefer, team och kundnära personal som är trötta på att inte nå de resultat de vill ha. Till skillnad från många av mina kollegor som snävar in på en pytteliten del av kommunikationsspektrat har jag valt att först ta en nyfiken holistisk överblick för att i nästa steg kunna djupdyka i olika delar. Alla mina föreläsningar blir därför riktade till just den organisationen som anlitar mig. Så om du som läser detta vill få inspiration och dessutom ta nästa steg i er utveckling så kontakta mina vänner på Bestseller/Bestspeakers”

Är du intresserad av att boka Antoni Lacinai? Eller vill du kanske ha mer information om Antoni Lacinai eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.