fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av David Stiernholm.

David Stiernholm

Kontakta oss för kostnadsfri support

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med boken Förenkla på jobbet – gör det krångliga lätt har också nyligen utkommit med boken Super Structured: How to overcome chaos and win back time, som belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards i mars 2018. Boken är den engelskspråkiga utgåvan av boken Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i åttonde upplagan. I april 2018 publicerades den också på kinesiska. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten – prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015.