fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anders Haglund.

Anders Haglund

Kontakta oss för kostnadsfri support

Insikter för livet

Anders är transformativ framgångscoach, föreläsare och mental rådgivare.

Anders Haglunds livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat. Han är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och coacher. Han har jobbat som mental rådgivare åt Olympiska kommittén, Riksidrottsförbundet och som personlig coach åt näringslivets toppar.

”Jag blev otroligt inspirerad, men inte som på vanliga seminarier där det går över efter en dag eller två utan mer på djupet.”

Han besitter djupa kunskaper om vad som driver allt mänskligt beteende och hur vi kan använda det. Anders har en unik förmåga att förmedla kunskap och insikter inom personlig utveckling och ledarskap så att det leder till verklig förändring. Oavsett om Anders jobbar med ledarskapsgrupper, idrottscoaching eller har en större publik så flyger tiden förbi medan de som lyssnar får insikter för livet.

”Många av insikterna jag fick under dagen omkullvälte hela min världsbild. På ett enormt positivt sätt, även om det också känns konstigt att världen är på ett sätt när man kommer dit och på ett annat när man går därifrån.”

Denna föreläsare har medverkat i vår Podcast, Hjärntillskott med Lydia, gå gärna in och lyssna där! Du hittar avsnittet på följande länk eller på valfri plats där du lyssnar på poddar. https://podcasts.apple.com/se/podcast/anders-haglund-bättre-än-du-kan-tänka-dig/id1295633578?i=1000429234374