fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Dietmar Dahmen.

Dietmar Dahmen

Kontakta oss för kostnadsfri support

What is the mission of your brand?

Ett företag som vill överleva i en föränderlig värld måste kunna anpassa sig – eller riskera att dö. Då vi inte kan ändra på vår omgivning, måste vi istället förändra vårt företag och se till att vi passar in.

Dietmar visar exempel på företag som är bäst inom sitt segment, men som ändå inte klarar av att göra de nödvändiga förändringar som krävs för att behålla sin marknadsledande position. Inom området telefoni har ett flertal aktörer avlöst varandra som marknadsledare när tekniken har förändrats – Siemens på fast telefoni, Nokia med mobiltelefoner och nu Apple och Samsung med smartphones. Genom att ställa rätt frågor kan vi upptäcka förändringar och ta nödvändiga steg för att överleva och bli framgångsrika.

Som företag måste vi veta vad som är syftet med våra produkter och tjänster och ha fokus på hur vi kan tillfredsställa våra kunders behov när omgivningen förändras. Det räcker inte att vi är bra eller att vi är bättre än i fjol – för att nå fram i bruset av all marknadsföring måste vi vara episka! Men hur kan vi vara det? Vad är det som gör att en vara syns och säljer? Dietmar kan ge dig insikt i detta.

Är du intresserad av att boka Dietmar Dahmen? Eller vill du kanske ha mer information om Dietmar Dahmen eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny