fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Sofie Lindblom.

Sofie Lindblom

Kontakta oss för kostnadsfri support

Hur kan man vara innovativ i en industri där allt är innovativt? Sverige har ett bra rykte men räcker det i det globala innovationsracet?

Sofie Lindblom är tidigare global innovationschef på Spotify, utsedd till en av Sveriges 100 mäktigaste och en av Europas 50 mest inspirerande kvinnor. I sina föreläsningar ger Sofie er verktygen för att börja bygga morgondagens affär. Hon har en bakgrund som civilingenjör i Medieteknik från Linköpings Universitet. Hon är en förespråkare för att våga testa vingarna i andra delar av världen och har själv bott i Singapore, Frankrike, Australien och San Francisco.

Under de senaste tio åren har hon drivit innovationsprocesser både inom etablerade bolag och som entreprenör i nystartade bolag. Sofie var bland annat innovationschef på Spotify under en intensiv tillväxtfas och har hjälpt företag som H&M och Electrolux med sina innovationssatsningar. Hon har även grundat och varit VD för ideation360 som utvecklar en digital plattform för att samla in idéer. Under 2020 hoppade hon på sin andra bolagsresa som produktchef för SPCE med målsättningen att utveckla världens första digitala säljrum för att minska affärsresandet efter pandemin.

Denna föreläsare har medverkat i vår Podcast, Hjärntillskott med Lydia, gå gärna in och lyssna där! Du hittar avsnittet på följande länk eller på valfri plats där du lyssnar på poddar. https://podcasts.apple.com/se/podcast/sofie-lindblom-hur-länge-är-en-innovation-ny/id1295633578?i=1000418211347