fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Fredrik Reinfeldt.

Fredrik Reinfeldt

Kontakta oss för kostnadsfri support

Fredrik Reinfeldt har varit verksam inom svensk och internationell politik i över 25 år. Via skapandet av Nya Moderaterna och med tillkomsten av Alliansen lade han grunden för det längsta borgerliga maktinnehavet i modern tid. Han var statsminister under två mandatperioder, 2006-2014, samt partiordförande för Moderaterna 2003-2015. Fredrik Reinfeldt är idag verksam som föreläsare och har skrivit boken Halvvägs om sina 25 år i politiken. Han har även bildat ett eget bolag som ska syssla med rådgivning inom kommunikation, företagsledning och media. Fredrik är en erfaren talare med nära 30 års erfarenhet av publika framträdanden såväl i Sverige som internationellt.Han har omfattande erfarenhet av ledarskap som statsminister och regeringschef.

Är du intresserad av att boka Fredrik Reinfeldt? Eller vill du kanske ha mer information om Fredrik Reinfeldt eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.