fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Claes Hemberg.

Claes Hemberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Claes Hemberg förklarar börsen, räntor och pengar, som få andra. Han talar till dig både som ledare och privatperson om ekonomiska utmaningar, risker, utsikter, chanser och missförstånd. Han sätter de stora avgörande siffrorna i ett påtagligt sammanhang.
Han har en bakgrund som journalist och författare. Idag är han en av landets mest angelägna ekonomer. De flesta känner nog Claes Hemberg ifrån den allmänna debatten om börs, fonder, räntor och pensioner, i hans arbete som sparekonom på Avanza Bank.
Claes har även skrivit flera kritikerrosade böcker om ekonomi och sparande. 2015 var han expert i SVTs TV-serie Låna för livet. 2016 och 2017 utsågs Hemberg även till landets främste privatekonomiske kommentator. I egenskap av styrelseledamot verkar Hemberg idag även i stiftelserna Allbright, Lärargalan samt Design lab S. Vi känner honom från tv och tidningar. Som föreläsare är han dessutom en mycket inspirerande och handfast ögonöppnare.

Exempel på föreläsningar:

  • Mer för pengarna – handlar om hur du som privatperson kan få 50% bättre avkastning på dina sparpengar varje årtionde… Den vänder sig till chefer – de tjänar ju ofta mer än de hinner göra av med och inser att de behöver bli bättre på att ta hand om sina pengar. Här går jag igenom ekonomins premisser, portföljtänk, avgifter, skatt och att pruta bolåneränta.
  • Världsekonomin just nu. En utblick, slutsatser, orosmoln, tänkbara konflikter, möjligheter och förändringar att vara redo för. Vi talar om tillväxt, räntor, demografiska förändringar, branscher och prognoser.