fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anders Borg.

Anders Borg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Entreprenör i en global ekonomi

Anders Borg, Sveriges finansminister i Alliansregeringen åren 2006 – 2014 och utsedd till EU:s främste finansminister 2011 av tidningen Financial Times, kan dela med sig av sina erfarenheter av det internationella finansiella systemet samt de risker och möjligheter som finns för entreprenörer i den globala ekonomin.

Hans ledande roll under finanskrisen 2008 uppmärksammades internationellt och Sverige lyftes fram som ett ekonomisk-politiskt föredöme. 2014 meddelade Klaus Schwab, World Economic Forums grundare och VD, att Anders Borg, som en av världens mest respekterade ledare, kommer leda organisationens nya initiativ för att främja globalt samarbete med ett nytt ramverk för det globala finansiella systemet.