fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Ingmar Rentzhog.

Ingmar Rentzhog

Kontakta oss för kostnadsfri support

Ingmar Rentzhog – VD och grundare av We Don’t Have Time. Grundare och tidigare vd av finanskonsultbolaget Laika Consulting 2004-2018. Styrelseordförande för Tankesmedjan Global Utmaning. Medlem av Al Gores organisation Climate Reality Leader.
Utsedd till supertalang av Veckans Affärer, DI Gasell 2009, 2017 och Årets Miljöinfluncer 2018 av tidningen Miljö & Utveckling. Utsedd till Internationall Gamechanger of the year av ACQ Global Awards 2018.
Ingmar är en van och mycket uppskattad föreläser som kan tala klimatkrisen genom att både prata om problemet men också om lösningar och det egna initiativet #WeDontHaveTime som är en av de snabbast växande internationell klimatorganisationerna på internet.