fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Torsten Jansson.

Torsten Jansson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Torsten Jansson är grundare och huvudägare av New Wave Group AB. Jansson började sin entreprenörskarriär med att sälja tryckta klädesplagg från sitt barndomshems källare.

1990 etablerades koncernen New Wave group med 20 dotterbolag och 40 varumärken. Bland de egna varumärkena finns Craft, Clique och Pax. 2005 köpte han glasbruken Orrefors Kosta Boda (OKB). Han har genom sitt entreprenörskap och sin stora säljförmåga gjort glasriket till en modern handelsplats där kommers, hantverk och upplevelser möts i en lyckad kombination som lyft både företag och region. Samtidigt som han värnat om ett handels- och industrihistoriskt arv har han framgångsrikt byggt en koncern med global utsträckning. Han har även skrivit böckerna I Halvtid och Skaldjur med Jansson & Messing.