fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Susanne Birgersdotter.

Susanne Birgersdotter

Kontakta oss för kostnadsfri support

Susanne Birgersdotter är en av Sveriges främst kvinnliga förebilder inom Tech-branschen trots att hon inte har en bakgrund inom den. Hur gick det till och var börjar man? Och hur gjorde hon för att hamna på första plats i Appstore?

Susanne Birgersdotter menar att nyckeln till framgång är att ha självdistans nog att våga be om hjälp, vilket hon i sina föreläsningar illustrerar med berättelser och exempel från sin egen verklighet. Hon talar om sina medgångar liksom motgångar och problem som uppstår på vägen både som start up entreprenör och kvinna i en mansdominerad bransch. Under sina föreläsningar delar Susanne generöst med sig av tips och strategier för hur man kan hitta vägar framåt och nyckelpersoner att kontakta, hur man behåller modet, lusten och visionen trots ständig oro för konkurs, och hur man går in i investerarmöten med högt huvud fast man vet hur desperat man egentligen är.

Den digitala entreprenören och appdrottningen Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget IGOTCHA och har mer än 20 appar i bagaget. Susanne är en omtalad entreprenör vars bolag lockat investerare som hotellmiljardären Petter Stordalen och deckarförfattaren Camilla Läckberg. Susanne är också nominerad till årets mäktigaste kvinnliga grundare, för andra året, och vad är då egentligen makt? Om det och mycket annat berättar Susanne Birgersdotter när hon föreläser om entreprenörskap, affärsutveckling och högt satta mål.

Boka en föreläsning med coola IT-entreprenören Susanne Birgersdotter och följ med på en energigivande resa unik i sitt slag!