fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Mats Jansson.

Mats Jansson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Att vara VD för ett stort internationellt flygbolag, inför en global konjunkturnedgång, hård konkurrens och miljömässiga utmaningar, är en av de mest krävande positioner du kan ha. Mats Jansson var VD och koncernchef i SAS Group, som är det största flygbolaget i Norden, från januari 2007 till september 2010 och han klarade utmaningen mycket framgångsrikt.

Han kunde förvandla SAS från ett komplext konglomerat av olika affärsenheter, till en strömlinjeformad och betydligt mer effektiv drift, och samtidigt upprätthålla goda relationer med många fackföreningar samt förbättra kundernas förtroende och tillfredsställelse.

Med sin ledarstil, som bygger på principerna om att alltid vara konsekvent och hålla det enkelt och pålitligt har han vunnit respekt och förtroende från regeringar, ägare, finansiella institut, företag, kunder och personal.