fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Mia Törnblom.

Mia Törnblom

Kontakta oss för kostnadsfri support

Mia Törnblom är ledarutvecklare och driver sedan 2001 företaget MT ledarskap där hon arbetar med team och individutveckling. 

Mia Törnblom är den framgångsrika entreprenören, föreläsaren och författaren som vill ge människor mod och inspiration till att leva ett bättre liv. Mia har en erfarenhetsbaserad bakgrund och är ett levande bevis på hur långt man kan nå utan ett enda universitetspoäng. Hon medverkar också i olika näringslivsprojekt och mentorprogram samt bedriver en ideell verksamhet med unga tjejer på fängelser och i skolor.

Mias mål med varje föreläsning är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. Hon ger verktyg till att på ett enkelt sätt, träna upp självkänslan, eftersom självkänsla precis som fysisk kondition är en färskvara. Hon visar hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar hur vi mår, det vi gör och det vi uppnår – och vad vi kan göra för att förändra det.

För Mia är det självklart att personlig utveckling ska vara kul. Därför är hennes föreläsningar ofta fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser.