fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Ásdís Hjálmsdóttir Annerud.

Ásdís Hjálmsdóttir Annerud

Kontakta oss för kostnadsfri support

Vägen till Framgång

Under en 20 år lång karriär som professionell idrottare har Ásdís Hjálmsdóttir Annerud samlat erfarenheter och visat styrkan av konsekvent arbete mot ett mål i kombination med rätt tankesätt. Detta ledde till deltagande i tre Olympiska Spel och uppnående av en doktorsexamen samtidigt.

Efter avslutad karriär år 2020 har fokus skiftat mot att dela med sig av insikter från elitidrottens år för att hjälpa andra att nå framgång i sina strävanden. Det görs främst genom föreläsningar, kurser och konsultationer.

Föreläsningen ”Vägen till Framgång” är inriktad på att hjälpa personal att utvecklas och öka produktiviteten genom målsättning, positivt tankesätt och förbättrad hälsa. Under en timmes föreläsning delas hårt förvärvade erfarenheter och specifika metoder för att uppnå framgång.

För de som önskar mer erbjuds en två timmar lång kurs baserad på föreläsningen. Denna kurs involverar praktisk tillämpning av metoderna för att uppnå mål, sätta delmål och etablera långsiktiga vanor för framgång. Vidare stöds gruppen genom utmaningar och byggande av rätt mindset för att hantera motgångar.

Individuella konsultationer erbjuds också för att fastställa mål, planera vägen till framgång och övervinna begränsande tankar och övertygelser som kan hindra framsteg. Målet är att hjälpa varje individ att nå sin fulla potential.

Föreläsningar och kurser kan antingen hållas på plats eller genom streaming, medan konsultationer vanligtvis sker via Zoom.