fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anders Rydell.

Anders Rydell

Kontakta oss för kostnadsfri support

Anders Rydell är leg psykolog, specialist i organisationspsykologi och författare. Anders arbetar sedan tio år tillbaka som organisationskonsult och föreläsare med huvudsakligt fokus på utveckling av team och ledningsgrupper. I konsultarbetet ingår ofta moment av konflikthantering, kommunikationsträning och rollklarifiering. Föreläsningsmomentet kännetecknas av lättsamt språk, tempo, humor och hög igenkänning, alltid fritt från powerpointpresentationer. 
Anders har tidigare även arbetat flera år i Norge, i huvudsak kliniskt med fokus på stress- och utmattningsproblematik samt i ledarroll på regionnivå inom hälso- och sjukvården. 
Anders är också aktuell med sin debutbok Arbetet på jobbet- om bök och bröte i arbetslivet, Natur & Kultur, 2021:Arbetet på jobbet – Natur & Kultur (nok.se)  Boken, även den med lättsamt språk, bakas med fördel in i priset för ert event, då den fungerar som utmärkt arbets- och reflektionsmaterial i samband med föreläsning eller workshop.
Se klipp där Anders Rydell intervjuas i TV4 Nyhetsmorgon kopplat till boksläppet: Här är 5 tips för mindre jobbkrångel – tv4.se

Läs intervju med Anders Rydell i Dagens industri kopplat till boksläppet: Anders Rydell reder ut böket på jobbet (di.se)

Är du intresserad av att boka Anders Rydell? Eller vill du kanske ha mer information om Anders Rydell eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.