fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Alexandra Zazzi.

Alexandra Zazzi

Kontakta oss för kostnadsfri support

Alexandra Zazzi är född i Stockholm och uppvuxen i Rapallo i Norra Italien. Matintresset ligger i generna, en härlig blandning av den italienska lusten till mat och råvaror samt kärleken till svensk husmanskost. Med passion, lagar hon och pratar om mat.

Hennes genombrott i media kom när hon 1998 slog igenom som den första kvinnliga vinnaren i dokusåpan Robinson. Alexandra har sedan dess skrivit kokböcker och drivit två restauranger. Hon är flitigt anlitad som tv-kock, programledare, matskribent, föreläsare och seminariearrangör.

Alexandra skapar gärna ”hands on”-aktiviteter för åhörarna och kombinerar ofta sin föreläsning med en kortare matlagningskurs eller smakprovning av en intressant matprodukt. Ett exempel på det senare är en smakprovning av olivolja för 450 personer.

Med sin glädje och passion för mat fångar hon sin publik och är flitigt anlitad som kock, programledare, föreläsare och skribent. Oavsett om det är stora eller små grupper sprider hon alltid samma värme och engagemang.