fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Rangan Chatterjee.

Rangan Chatterjee

Kontakta oss för kostnadsfri support

Dr Rangan Chatterjee är medlem i Royal College of Physicians och Royal College of General Practitioners och har varit praktiserande läkare i nästan 20 år.

Han betraktas för närvarande som en av de mest inflytelserika läkarna i Storbritannien och vill ändra hur medicin kommer att utövas under kommande år. Han är känd för att hitta grundorsaken till människors problem och han lyfte fram sina metoder i den banbrytande BBC-tv-showen Doctor in the House, som har visats i över 70 länder runt om i världen.

Dr Chatterjee är en fängslande och inspirerande talare. Hans mål är att ge dig en möjlighet att bli arkitekten för din egen hälsa. Han tror att när vi är friskare är vi lyckligare för när vi mår bättre, lever vi mer. Han beväpnar publiken med en bättre förståelse för hur man gör små, effektiva förändringar som dramatiskt kan förbättra vår vardag.

Som ledare behöver du må bra för att kunna hjälpa dig själv och andra i din organisation, här visar han hur vi alla kan bli mer hållbara och mer välmående.

Inspireras av en riktig expert inom ämnet vars kunskaper kan få dig att leva ett lyckligare och hälsosammare liv, både i vardagen och på arbetsplatsen!