fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Dr Mouna Esmaeilzadeh.

Dr Mouna Esmaeilzadeh

Kontakta oss för kostnadsfri support

Mouna kan titulera sig som läkare, neuroforskare, entreprenör och TV-personlighet. Hon är en återkommande gäst i svensk media – bland annat TV4:s Nyhetsmorgon och Sommar i P1 2018.

På Karolinska Institutet har Mouna gått läkarutbildning och även forskat på människohjärnan. Hon är således både medicine och filosofie doktor.

Esmaeilzadeh uttalar sig ofta om framtidens vårdsystem och förespråkar digitalisering och användandet av modern teknik som artificiell intelligens och genetik. 

När man frågar någon hur länge de vill leva så svarar många att de vill leva i 70-80 år. Mouna tycker att det är en alldeles för låg ålder och tror att svaret snarare är en försvarsmekanism och beror på att många associerar ålderdom med sjukdom och inte tror att vi faktiskt kan leva längre.

Med tekniken vi har idag skulle man kunna leva sjukdomsfritt i över 100 år – hur kommer det påverka världen? Och hur kommer det påverka dig?

Denna föreläsare har medverkat i vår Podcast, Hjärntillskott med Lydia, gå gärna in och lyssna där! Du hittar avsnittet på följande länk eller på valfri plats där du lyssnar på poddar. https://podcasts.apple.com/se/podcast/dr-mouna-esmaeilzadeh-hälsan-är-ingen-slump/id1295633578?i=1000456239369