fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anders Hansen.

Anders Hansen

Kontakta oss för kostnadsfri support

Anders Hansen är överläkare i psykiatri och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han har skrivit ett flertal bästsäljande böcker som översatts till mer än tjugo olika språk, Han medverkar regelbundet som medicinsk expert i olika tv-program, och har även skrivit över 2000 journalistiska texter kring ämnen som medicinsk forskning och läkemedel.

Vår hjärna fungerar på samma sätt i dag som för tiotusentals år sedan. Samhället däremot, det har förändrats drastiskt bara på ett par århundraden. Hur ska vi kunna klara oss, och må bra, i en digitaliserad omgivning med en så gammal hjärnstruktur? 

Anders Hansen kommer genom sina föreläsningar att inspirera oss och ge oss nya insikter och verktyg för att förstå och ta hand om vår hjärna för att bli mer hjärnstark idag och i framtiden.