fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Nicklas Rodin.

Nicklas Rodin

Kontakta oss för kostnadsfri support

Mental träning har aldrig varit mer aktuellt. Allt oftare hör vi om hur våra svenska elitidrottare skördar nya framgångar i stora mästerskap. Många har en sak gemensamt, de har tagit hjälp av mental träning för att få ut sin fulla potential. Hur kan du, precis som våra idrottsstjärnor, arbeta med mental träning för att locka fram det bästa ur dig?

Mentalt stark är något man tränar sig till att bli. Nicklas Rodin arbetar som mental tränare och föreläser om hur du med enkla hjälpmedel tränar din mentala styrka i vardagen. Under föreläsningen guidar Nicklas dig bland byggstenarna i mental träning. Han ger dig verktygen för hur du tränar en attityd som är gynnsam för både dig och din omgivning. Nicklas pratar även om hur du hittar din inre glöd och styr mot mål som du verkligen drömmer om.

Nicklas Rodin är ekonomen och den fd elittennisspelaren som tog det stora beslutet att pausa jobbet som chef inom läkemedelsindustrin, sälja huset, utbilda sig till mental tränare och resa jorden runt. Idag driver Nicklas eget bolag där han arbetar som mental tränare och föreläsare inom idrott och näringsliv.

Ämnen: Personlig utveckling, motivation, mental styrka