fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av My Gross.

My Gross

Kontakta oss för kostnadsfri support

ATT LEDA I FÖRÄNDRING: 
My Gross är en stjärna på himlen när det kommer till att hjälpa företag att lyckas bättre med sin försäljning. I snart 30 år har My hjälpt företag att utveckla sitt kundbemötande och hennes kunskaper i hur man får med sig de anställda i ett förändringsarbete får nästan anses vara unika. Med sin gedigna erfarenhet hjälper hon organisationer och företag att stärka sina varumärken och öka sin försäljning. Hon visar vilken framgångsfaktor integration och delaktighet är och varför det är så viktigt att alla är med på tåget. Hon tydliggör vikten av att ständigt sträva efter utveckling av kundbemötande och service samt att hitta sitt eget sätt att marknadsföra och sälja. Med sitt enastående engagemang är det svårt att inte ryckas med i Mys tempo. Hon är lyhörd, medryckande, karismatisk och kul och hennes föreläsningar är konkreta och peppande. 


SÄLJANDE ATTITYDER:
Efter ett helt yrkesliv inom handeln så tränar My Gross nu alla branscher som har en kund i lyckade kundmöten. Med en bakgrund där hon var med och etablerade den svenska butikskedjan Ordning&Reda över hela världen till att jobba som marknadschef för flera olika handelsplatser i och runt Stockholm, bland annat Skärholmen centrum söder om Stockholm city, så rör hon sig som fisken i vattnet inom sälj, service och marknadsföring. My pratar lika bekvämt med ledningsgruppen om vad som behöver göras för att få med hela organisationen, som med gänget ute på golvet som dagligen ska leverera magiska kundmöten. Numera öser Mys ur sin långa erfarenhet också när hon träffar undersköterskor och läkare på vårdbolag, ingenjörer som egentligen bara vill prata med sina gelikar eller skickliga hantverkare som brinner för sin produkt men inte riktigt har en plan för sin försäljning eller sina kundmöten. Kanske tycker man till och med att försäljning är fult? 
Utifrån egna erfarenheter är Mys trovärdighet stor och hennes förmåga att entusiasmera bevittnad. Många är de motsträviga medarbetare som hittat sin inre, genuina säljare efter att ha lyssnat till My. 

FRÅN FÖRVALTNING TILL FÖRÄDLING:
En titt i Mys Gross CV visar en bakgrund fyllt av både långa och korta uppdrag. Från att under 15 år vara med och etablerade den svenska butikskedjan Ordning&Reda över hela världen till att jobba som marknadschef för flera olika handelsplatser i och runt Stockholm. Alltid med fokus på att förbättra och förädla det som redan är starka tillgångar. Att hela tiden utvärdera och lära av sina egna insatser anser hon nämligen är vägen till framgång. ”Laga inte det som inte är trasigt men låt oss tillsammans fortsätta utvecklas” är ett av hennes mantran. 

Utifrån egna erfarenheter är Mys trovärdighet stor och hennes förmåga att entusiasmera bevittnad. Hon tydliggör vikten av att ständigt sträva efter förbättring av de återkommande arbetsuppgifterna. Många är de medarbetare som hittat fått ny energi och ökad yrkesstolthet efter att ha lyssnat till My.

Jag tycker att förvaltning är ett vackert ord. Jag ser fram mot att förklara varför.