fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Mats Ljungberg.

Mats Ljungberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Mats Ljungberg ger Er en härlig och inspirerande resa mellan egen erfarenhet som säljare, säljchef, VD, Häcken supporter och hockeytränare!

Presentationen och upplägget var personligt och alla blev delaktiga i diskussionen omkring vad som var viktigt och vad förväntningarna ska ligga. Mats kunnande inom försäljning och erfarenheter ger honom en möjlighet att väva ihop presentation som inkluderar verktyg för försäljning, i kombination av relaterade case till en fartfylld och energirik inspiration!

Mats ser sig som en av missionärerna i ämnet försäljning att när ni lämnar föreläsningen förstår Ni att försäljningen är ett ädelt yrke och alla vill kalla sig säljare!