fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Magnus Unemyr.

Magnus Unemyr

Kontakta oss för kostnadsfri support

Få fler leads och kunder från din webbsida

Acceleration, automation och integration av ditt företags marknadsföring på internet med hjälp av innehållsstrategier, marketing automation, data-driven marknadsföring och artificiell intelligens.

De flesta företag fokuserar på att utveckla en snygg webbsida och få trafik till den. Men få vet hur man genererar affärsresultat från webbsidan och konverterar så många anonyma besökare som möjligt till leads och kunder.

Programvarurobotar för marketing automation kan göra din marknadsföring mer effektiv och kan ge dramatiska resultat. Genom att använda koncepten från min bok Mastering Online Marketing kan mina konsulttjänster hjälpa ditt företag att få fler och bättre kunder med en genomtänkt innehållsstrategi och ett integrerat och automatiserat system av programvaruverktyg.

Generera fler leads

Läcker din webbsida som ett såll? Med konverteringsoptimering kan du få fler leads och kunder från din webbsida med samma mängd besökare. Låt inte dina anonyma besökare försvinna för alltid – få dem att bli kunder istället!

Automatisera uppföljningen

Programvarurobotar kan automatiskt bearbeta dina leads i olika kanaler och ge dem individanpassad information vid rätt tidpunkt. Detta gör att fler leads får ökat förtroende, blir mer köpklara, och väljer att bli kunder.

Bygg ett integrerat helhetskoncept

Idag bygger bra marknadsföring på många komponenter, t ex sociala medier, email, blogg, video, chattrobotar, webbinar, virala tävlingar, beteendespårning, ehandelslösningar, mm. För att få maximal effekt behöver du ett integrerat helhetskoncept.

Datadriven marknadsföring och artificiell intelligens

Anpassa marknadsföringen för varje individ beroende på hur han eller hon beter sig avseende t ex webbsidor, email och videofilmer. Hitta värdefulla affärsinsikter genom att analysera dina kunders beteenden i dina befintliga databaser, och driv automatiserad marknadsföringslogik som baseras på dessa insikter. Vi kan använda artificiell intelligens och maskininlärning för att driva marketing automation logik och öka effekten i din webbshop.

Samla data från Internet of Things enheter

Vill du ta datadriven marknadsföring till en ny nivå? Om du har en flotta med internetuppkopplade IoT enheter, kan vi bygga ett system som samlar in data om hur produkterna används. Ofta kan värdefulla insikter hittas i detta data mha algoritmer för artificiell intelligens. Låt dessa insikter driva affärsbeslut, marknadsföringsstrategier, eller marketing automation logik!

Ge ditt företag de bästa förutsättningarna

Jag skrev Mastering Online Marketing för att hjälpa företag förstå grunderna i strategiskt innehåll och marketing automation. Med mina konsulttjänster tar jag med de senaste rönen som kan turboladda ditt företags marknadsföring. Jag använder en samling avancerade programvaror för att få dina marknadsföringskanaler att fungera tillsammans, så att du kan fokusera på att följa upp och sälja mer.