fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Charlotte Hågård.

Charlotte Hågård

Kontakta oss för kostnadsfri support

Om föreläsaren och författaren Charlotte Hågård

PIONJÄR ★ Charlotte är en erfaren och passionerad Karriär – och LinkedIn-Expert; specialist på Personal och Employer Branding, Executive & Business coach, Ledarskapsutbildare och Internationell föreläsare (150 000+ personer) sedan 28 år. Charlotte har väglett och coachat över 10 000 personer att bygga sitt personliga varumärke och hitta ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. 1992 blev hon entreprenör och pionjär inom karriärindustrin i Sverige.

★ Charlotte är en nationellt och internationellt erkänd ”thought leader” och populär talare på personlig branding i sociala medier och LinkedIn, karriärplanering och det nya arbetslivet. Hon har gett hundratals presentationer i över 25 år.

★ Charlotte är internationellt känd som ★ ”The LinkedIn Queen” ★ och föreläser för företag, kommuner, myndigheter, fackförbund, intresseorganisationer, entreprenörer och privatpersoner om fördelarna med Employer branding, Personlig marknadsföring och försäljning med sociala medier med fokus på LinkedIn.

★ Charlotte är också en bästsäljande författare av 9 böcker inom Karriär & Personlig Marknadsföring. Hennes senaste bok ”STICK UT PÅ LINKEDIN! – Så blir du framgångsrik” har varit en stor framgång i Sverige.

★ Hon intervjuas ofta i media och radio över hela Sverige och internationellt. Hon har haft sin egen karriärkolumn i Sveriges största dagstidning, Dagens Nyheter, och varit en populär karriärcoach på TV4 Nyhetsmorgon.

★ Idag driver Charlotte tre varumärken och företag

Charlotte Hagard, hennes eget varumärke där hon föreläser och coachar.

Active Choice Publishing, där hon skriver, producerar, marknadsför och säljer egna böcker, e-böcker och online-kurser.

Social Branding Group, som erbjuder tjänster och digitala produkter med fokus på LinkedIn.

Utbildningar /Certifieringar Charlotte är civilekonom från Uppsala Universitet, Internationellt Certifierad Karriär-coach, Certifierad PCC-Coach genom ICF samt certifierad i kommunikations/personlighetsverktyget Extended Disc. Hon är Personal Branding strategist och Social Branding Analyst genom Reach i USA.

CHARLOTTES MOTTO ★ Livet är för kort för att ha ett tråkigt arbetsliv. En bra karriär = ett bra liv!

 

Föreläsning ”Stick ut på LinkedIn” + bok

Tid: 30 min – 1,5 tim

Syfte: Att inspirera deltagarna i hur man kan använda LinkedIn för att bygga både sitt och företagets varumärke.

Introduktion: Vill du utveckla din karriär, hitta nya kunder och medarbetare eller kanske ett nytt spännande jobb? I dagens informationsbrus är det allra viktigaste – och svåraste – att sticka ut.

LinkedIn är det snabbast växande professionella karriärnätverket i modern tid och ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Men många är osäkra på hur de ska presentera sig rätt och hur man använder nätverkets fulla potential.

På föreläsningen med Charlotte lär du dig hur du ska använda LinkedIn som en viktig kommunikationskanal och sticka ut som yrkesperson och som företag; hur du kommunicerar på rätt sätt till din målgrupp och hur du bygger ett strategiskt nätverk som skapar engagerade följare till din företagssida.

Du får med dig verktyg för hur du kan använda Linkedin för att nå dina karriärmål. Det kan handla om att bygga en intresseväckande profil till att knyta och upprätthålla viktiga kontakter i din professionella roll – med kunder, leverantörer och samarbetsparters. Det kan också handla om att du, när du är mogen för det, ska kunna ta nästa steg i ditt yrkesliv.

Ta chansen och lyssna på Charlotte och lär dig hur du sticker ut genom att bygga ett tydligt personligt varumärke och skapa ett vasst digitalt CV och LinkedIn-profil.

Innehåll

• Personligt varumärke- vad är det?
• Så kan du bygga både ditt och arbetsgivarens varumärke på LinkedIn
• 6 viktiga nyckelstrategier innan du skriver din profil
• 12 snabba steg till en profil som sticker ut
• Så kan du nätverka, blogga och hitta kunder på LinkedIn på rätt sätt

Vad får deltagaren ut: Inspiration och nya verktyg.

Bok: Stick ut på LinkedIn ! Så blir du framgångsrik

”Stick ut på LinkedIn” visar hur du skapar en framgångsrik profil på LinkedIn, världens största professionella nätverk. Det här är din karriär-bibel som steg-för-steg visar praktiskt hur du använder LinkedIn fullt ut för att skapa dig ett varumärke som utvecklar din karriär. På en arbetsmarknad i stark förändring måste du veta hur du paketerar dig i kampen om jobben, medarbetarna, uppdragen och affärerna. För att ha en chans måste vi våga sticka ut! Boken riktar sig till alla – privatpersoner, chefer, medarbetare, stora och små företag, rekryterare och studenter. Boken är full av matnyttig information.

Här är några av bokens huvudområden

✓ Lyckas på LinkedIn – sju nyckelstrategier
✓ Stick ut – bygg ditt personliga varumärke
✓ Bygg en vinnande LinkedIn-profil steg för steg
✓ Använd LinkedIn effektivt
✓ Bygg ett professionellt nätverk
✓ LinkedIn för företag