fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Lottie Knutson.

Lottie Knutson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Att leda och kommunicera i kristider

Lottie började sin karriär som journalist på Svenska Dagbladet för att sedan via SAS och olika PR-uppdrag hamna som informationschef på Fritidsresor. 2004 utnämndes hon till ”Årets Branschkvinna” med motiveringen att hon ”Med aldrig sinande engagemang och kunskap styr bilden av industrin och har givit branschen ett ansikte”. Dessa erfarenheter har hon med sig när hon föreläser om krishantering, medierelationer, information och PR samt om varumärken och varumärkesbyggnad.

Lottie har tillsammans med sitt team rott ut kriser som omfattat allt från inbördeskrig och försenade hotellbyggen, till den tragiska tsunamikatastrofen, vilken även gjort henne till ett namn för den breda allmänheten. Hon gjorde en fantastisk insats och för detta erhöll hon H.M. Konungens medalj år 2008.