fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av JP Bergkvist.

JP Bergkvist

Kontakta oss för kostnadsfri support

Jan Peter ”JP” Bergkvist har varit aktiv inom området ”hållbara affärer” på ledande funktioner i hotellnäringen sedan tidigt nittiotal.

Över 15 år med Scandic varav de 9 sista åren i företagsledningen och 4 år i rollen som global miljödirektör för Hilton International. 2009 gick han från befattningen Vice President Sustainable Business i Scandics koncernledning till att arbeta som senior advisor i sitt eget bolag SleepWell AB. Han är styrelsemedlem i svenska Fairtrade, The Green Meeting Industry Council, GMIC och ordförande i the Stockholm Water Prize Founders Council.

Jan Peter föreläser om hållbarhet i praktiken med exempel ur affärsvärlden på hur hållbarhet driver lönsamhet, företagskultur och varumärkesvärde. Han gav 2009 ut boken Sustainability In Practice.