fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Gary Kasparov.

Gary Kasparov

Kontakta oss för kostnadsfri support

Business Intelligence De egenskaper som kännetecknar en framgångsrik schackspelare är också användbara i affärsvärlden. Att snabbt överblicka en situation, intuitivt agerande och modet att byta strategi. Gary Kasparov har varit rankad som världens främste schackspelare i över 20 år. Inte nog med detta – han följer också den ekonomiska utvecklingen i öst med stort engagemang och har sedan 1991 delat med sig av sina kunskaper på Wall Street Journals ledarsida. Lär dig hantera dina affärer med samma intelligens som en av samtidens skarpaste hjärnor och håll dig obesegrad på toppen år efter år!

Är du intresserad av att boka Gary Kasparov? Eller vill du kanske ha mer information om Gary Kasparov eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.