fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Fredrik Eklund.

Fredrik Eklund

Kontakta oss för kostnadsfri support

Sälj vad som helst till vem som helst

Fredrik Eklund flyttade från Sverige till New York med inget annat i bagaget än ett par utslitna sneakers och en dröm – att lyckas i den stora staden som aldrig sover. Sedan dess har han tagit sig hela vägen till toppen som fastighetsmäklare på den mest konkurrensutsatta marknaden i världen. Han säljer egendomar över hela staden och hus åt kändisar, samtidigt som han charmerar tittare i tv-programmet Million Dollar Listing New York. Han har även skrivit boken The Sell: The Secrets of Selling Anything to Anyone.

Även om du inte anser dig själv vara en säljare så har du enligt Fredrik Eklund sysslat med försäljning hela livet, eftersom du säljer din mest värdefulla tillgång: dig själv. Och om du vet hur du ska sälja, så kan du förverkliga dina drömmar.

Fredrik blandar personliga berättelser med roliga anekdoter och lär dig hur du kan upptäcka och utveckla dina förmågor för att på så sätt bli en bättre säljare.