fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av Anneli Egestam.

Anneli Egestam

Kontakta oss för kostnadsfri support

Anneli Egestam är en rutinerad moderator som utstrålar trygghet och närvaro på scenen. Hon har en unik förmåga att skapa gemenskap med sin varma personlighet och sitt sätt att få människor att känna sig sedda och lyssnade på. Hon ger energi åt alla slags möten och lyfter både talare och publik med träffsäkra kommentarer, humor och glimt i ögat. Då hon även föreläser om social kompetens och nätverksbyggande har deltagarna oftast nya värdefulla kontakter med sig från eventet, utöver kunskap och inspiration. Hon är en fena på att få människor att mötas!

Anneli, som är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och diplomerad coach, tar även uppdrag på engelska. Hon besitter verksamhetskompetens från såväl privat näringslivet som offentligt styrda verksamheter och har även lång erfarenhet av olika styrelsebefattningar inom   föreningslivet.

Anneli är även en uppskattad moderator och samtalsledare för olika nätverk, från ekonomichefer till samhällsbyggare. 

Exempel på moderatorsuppdrag:

  • Paneldebatter i Almedalen
  • Fackmässor; Logistik & Transport, Trä & Teknik och Fastighetsmässor 
  • Konferensen Trygg & Säker
  • Personal- och bolagsdagar inom offentlig verksamhet
  • Stjärnkväll i Vellinge kommun

Se filmklipp i länkarna nedan.

Samtal med Ulf Kristersson, Moderaterna, såsom styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund.

Samtal i Almedalen med Elisabeth Svantesson, Moderaterna, såsom styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund.