fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Petter Askergren.

Petter Askergren

Kontakta oss för kostnadsfri support

Artisten och nu även föreläsaren Petter Askergren har en historia värd att lyssna till. Man skulle kunna säga att han hade oddsen emot sig, med tanke på en dyslexi som förvandlade ord till svårtolkade bokstavssoppor och en rastlöshet som gjorde det svårt att behålla koncentrationen. Han visste därför sedan barnsben att han aldrig skulle slå sig in på den akademiska banan, utan att kreativiteten var hans språk.

Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smart marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell i snart 20 år. Sedan genombrottet med låten “Vinden har vänt” 1998 har Petters låtar sammanlagt spelats över 100 miljoner gånger på Spotify. Han har även gett ut tre böcker, varit programledare i både TV och radio samt arrangerat Arena Run två år i rad.

Föreläsningen “Artisten, varumärket och entreprenören” handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.