fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av Pernilla Warberg.

Pernilla Warberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Pernilla Warberg – Programledare/Moderator/Konferencier

Pernilla binder samman scenprogram och publik på jubileumsevenemang, mässor, seminarier och konferenser. Där blir hon länken mellan upplevelsen och det upplevda. 

Med proffsigt och personligt som ledord är Pernillas arbete och passion att vara länken i mötet mellan publik och scen. Genom tidigare befattningar inom såväl offentlig verksamhet som privat näringsliv och med ett livslångt intresse för sång har Pernilla utvecklat sin roll på alla möjliga scener. Mässor, Kongresshall, Konserthus, Seminarielokaler och öppna offentliga ytor. 

Oavsett om det handlar om rollen som moderator, konferencier, eller programledare är Pernillas mål att skapa trygghet för alla inblandade. Med sitt stora nätverk och sin långa erfarenhet har hon förmågan att kombinera logistik och planering med glädje och värme för såväl digitala möten, hybrida möten eller fysiska möten.

Pernilla är baserad i Göteborg men tar uppdrag runtom i Sverige.