fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av Kia Cohn Linde.

Kia Cohn Linde

Kontakta oss för kostnadsfri support

Kia (Kristina) Cohn Linde – moderator med passion för att hålla ihop och skapa spännande samtal och sammanhang.

Kia har med sin mångåriga erfarenhet som vd på MiG, Marknadsföreningen i Göteborg arrangerat och modererat ca 700 kunskapsrika seminarier och intervjuat ett stort antal profiler.

Med sin tidigare bakgrund från media och som en hybrid mellan det kommersiella och redaktionella tar hon moderatorrollen på största allvar för att bidra till ett spänstigt, intressant och roligt arrangemang. Väl värt att minnas.

Kia uppskattar raka, ärliga, orädda frågeställningar på ett personligt sätt gärna med inslag av humor där det inryms. Hon tar inte sig själv på ”för stort allvar”, viktigast är alltid syftet och personerna som har huvudrollen på scenen. Respekt men skyggar inte för auktoriteter. Förberedd och påläst men ändå nyfiket ovetande och beredd på det oförutsägbara.

Action skapar vi när vi möts. Framåtlutade och engagerade personer och ”lär om” av ny kunskap och utvecklas tillsammans. Låt oss mötas och driva utvecklingen tillsammans.