fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av Julia Bendelin.

Julia Bendelin

Kontakta oss för kostnadsfri support

Julia har varit företagare, VD, arbetsgivare och reklambyråchef i snart 20 år och har under alla år varit en ofta anlitad moderator och konferencier, särskilt under Almedalsveckan och olika företagar- och tillväxtdagar. Efter 20 år i reklambranschen är Julia milt sagt bred i sin kunskap.

I grunden ligger en högskoleutbildning inom ekonomi och IT från Stockholms Universitet och KTH, kryddat med extra poäng i psykologi. Hon räds inte att ta sig an tunga ämnen eller att inspirera andra till stordåd. Att vara påläst, förberedd och ha en god etablerad kontakt med sina uppdragsgivare är hygienfaktorer för Julia som stått på scenen i olika sammanhang i hela sitt liv. Ofta tar hon sig an att vara medproducent för ett evenemang om det saknas.

En duktig moderator är det ingen som minns