fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av Frida Zetterström.

Frida Zetterström

Kontakta oss för kostnadsfri support


Spännande kunskap inom en mängd olika ämnen

Fridas medverkan skänker varje tillställning en känsla av trygghet och professionalism, och en av henne främsta egenskaper som moderator är hennes förmåga att entusiasmera publiken samtidigt som hon håller den röda tråden. Genom att jobba med vitt skilda uppdragsgivare har hon givetvis samlat på sig spännande kunskap inom en mängd olika ämnen, men framför allt har det gett Frida en i det närmaste unik erfarenhet kring hur man framgångsrikt leder ett möte, oavsett om det är live eller digitalt. Frida har haft förmånen att leda panelsamtal och diskussioner – intervjua intressanta profiler och förmedla budskap både på egen hand och i dialog med andra – inom allt från medicinteknik till segling, rymdinnovationer, samhällsbyggnation, underhållning och turism. Och mycket mycket mer.
Ett urval av uppdragsgivare är: Latour, ICA, Svenska Mässan, Göteborg & Co, Loomis, Chalmers, Serneke, Ellos, Wellsepect, Stena Recycling, mfl. Frida är utbildad i muntlig framställning, kommunikation och retorik både i USA och i Sverige.

Efter drygt 20 år med kontinuerliga uppdrag som moderator och konferencier vid events och företagsarrangemang, samt som programledare i både radio och tv, har Frida skaffat sig stor scenvana och en gedigen erfarenhet av att leda evenemang både live och digitalt. En av Fridas främsta styrkor som moderator och programledare är hennes genuina nyfikenhet på andra människor. Hennes målsättning med ett samtal är alltid att du som tittar och lyssnar skall få reda på saker som du alltid undrat. Eller aldrig ens vetat att du undrat.