fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av David Knutsson.

David Knutsson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Som kommunikatör har han stor erfarenhet av att leda event och andra tillställningar. David har producerat flera internationella framträdanden för bolag inom näringslivet. Han har intervjuat världsartister och sportprofiler samt inspirerat tusentals människor inom B2B-sektorn.

David tar uppdrag som som moderator, konferencier, programledare och presentationsteknik-coach. Han brinner för att leverera Ditt budskap och har en röd tråd genom hela eventet. År 2016 erhöll David utmärkelsen ”Årets inspiratör”.

Han har även agerat konferencier på VM-finaler i Scandinavium och SM-finaler i innebandy på Sveriges största arenor. Antalet sålda biljetter till Tele2 Arena 2016 innebar nytt världsrekord för innebandy.
David föreläser också, som den enda i Sverige, om hur du skapar en komplett Produktlansering. Genom hans 3 enkla steg kan ni göra en komplicerad process överskådlig för alla vilket leder till att investeringen betalar sig snabbare och får än mer engagerade medarbetare.

Allt handlar om engemang och kommunikation. Något han brinner för.

Bakgrund: Utvecklingsingenjör
Språk: Svenska eller Engelska