fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Claudia Olsson.

Claudia Olsson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Claudia Olsson har kallats Teknologstjärna i pressen och har utnämnts till Årets Ledare i Sverige. 2014 var Claudia topp 10 på talanglistan som publicerades i SvD Näringsliv och topp 10 på chefsorganisationen Ledarnas lista över framtidens kvinnliga ledare. Med bakgrund som första svenska deltagare och rådgivare till framtidsuniversitetet Singularity på NASA Ames i Silicon Valley ser hon dessutom längre in i framtiden än de flesta.

Det finns mycket som pekar mot att framtiden kommer att präglas av digitalisering, globalisering och entreprenörskap. Våra stora globala utmaningar översätts till globala möjligheter där just du har chansen att bygga nästa storföretag. Hon sätter teknologin i kontext av världens tillväxtmarknader där hon delar med sig av innovation och utveckling som hon själv utforskat i Indien, Kina, Japan, Filippinerna och Singapore.

Claudias Olssons presentationsstil är entusiasmerande och erbjuder ett högt tempo, överraskande insikter, en del varningar men även tillförsikt och framförallt inspiration – att förstå och leda den framtida samhällsutvecklingen.