fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Christian Monö.

Christian Monö

Kontakta oss för kostnadsfri support

Förbered dig på en stimulerande och tankeväckande föreläsning.

Christian Monö är författare, talare och Sveriges enda följarskapsexpert. I närmare 20 år har han utforskat det han kallar för naturligt ledar- och följarskap.

Genom att blicka tillbaka i människans historia och se världen ur följarnas ögon presenterar Monö nya perspektiv som utmanar våra traditionella föreställningar om ledar- och följarskap. Varför är vi till exempel så ointresserade av följarskap när det inte kan finnas ledare utan någon som följer? Hur kan vi tro på demokrati om vi samtidigt anser att folket måste vägledas? Och varför antar många att följare och medarbetare är samma sak men inte chef och ledare?

Med kunder inom Försvarsmakten, universitetsvärlden, företag och föreningar, arbetar Monö för att öka kunskapen om det naturligt ledar- och följarskapet. Han visar också hur dagens enkelspåriga fokus på ledare har en negativ inverkan på individer, företag och samhällen.

Boka en föreläsning med Christian Monö. Du kommer aldrig se ledar- och följarskap på samma sätt igen.