Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Christian Altenius.

Christian Altenius

Kontakta oss för kostnadsfri support

Christian Altenius med föreläsningen ”Hybridera mera!”

Christian Altenius inspirerar med en av Sveriges mest högaktuella föreläsningar och visar på utmaningarna, fallgroparna och möjligheterna i hybridvardagen.

Vi är äntligen på väg tillbaka och hybridarbete är nyordet på allas läppar! Men vi befinner oss på oplöjd mark där frågetecknen är många. Hur leder, kommunicerar och samverkar vi optimalt i hybridvardagen? Hur vi skapar vi en gemensam arbetsplatskultur och säkerställer lika villkor och förutsättningar för kontors- vs distansarbete? Hur jobbar vi tillsammans, även på distans?
”Hybridera mera!” är en högaktuell och engagerande föreläsning där vi utforskar hybridvardagens utmaningar, fallgropar och framför allt möjligheter. Föreläsningen tar avstamp i vad som upplevdes som arbetsplatsens tre största utmaningar under pandemin:

  • Att få samverkan och kommunikation att fungera på distans
  • Skapa återhämtning och att sätta gränser mellan arbete och fritid
  • Avsaknaden av den sociala gemenskapen


Just avsaknad av den sociala gemenskapen betraktades som den enskilt största utmaningen, vilket gör detta till en av de riktigt stora frågorna även i hybridvardagen: att fortsätta arbeta tillsammans för en socialt sammanhållen arbetsplats.

Med mer än 10 år som eftertraktad föreläsare har Christian skapat en personlig touch och är uppskattad för sin skicklighet i att bygga broar mellan olika ämnen, och genom ständigt uppdaterade goda exempel som utgör hjärtat i Christians föreläsningar.

Christian Altenius är f d sjöofficeren och socialentreprenören som tilldelades Relationspriset 2009 för framgångssagan Citypolarna.se, och har sedan dess varit en populär föreläsare som även gärna föreläser på danska och franska.

Boka Christian Altenius och ”Hybridera Mera!” för en rivstart i hybridvardagen!

Är du intresserad av att boka Christian Altenius? Eller vill du kanske ha mer information om Christian Altenius eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny