fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av Cecilia Nebel.

Cecilia Nebel

Kontakta oss för kostnadsfri support

Med skärpa och värme möter journalisten och moderatorn Cecilia Nebel sin publik. Med ett ben i nyhetsjournalistiken och det andra i underhållningsbranschen vet Cecilia hur man ställer modiga frågor och får människor att öppna upp och bli sina bästa jag på scenen. I sju år har hon programlett talkshowen Late Night Lund med många av Sveriges mest populära författare, komiker, entreprenörer och kulturpersoner bland gästerna. Cecilia har ett brinnande samhällsintresse med större uppdrag som ofta adresserar både politik, näringsliv och civilsamhälle. Hållbarhetsfrågorna är ett särskilt intresseområde, med särskild vikt mot hållbart byggande, miljöfrågor och stadsutveckling. Även Life Science är ett återkommande ämne. 
Bland uppdragsgivarna finns såväl privata företag som kommuner och andra myndigheter – ofta universitet och högskolor. 

Cecilia arbetar över hela Sverige men är hemmahörande i Skåne. Med närhet till två universitet står forskningen ofta i fokus. På uppdrag av Malmö universitet programleder Cecilia Bildningsbaren – ett populärvetenskapligt samtal i barmiljö. I samarbete med Lunds universitet och Lund Comedy Festival producerar och leder hon livepodden ”Humorkunskap” där forskare och komiker möts i inspirerande och underhållande samtal.