fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra underhållare till bokning av Stefan Odelberg.

Stefan Odelberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Stefan Odelberg är en väletablerad artist och programledare med en unik förmåga att på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till ett gemensamt paket som stavas underhållning!

Stefan är fantastisk på att bygga upp en stämning och skapa en känsla av gemenskap. Vi försäkrar att du inte har tråkigt en sekund när Stefan drar igång sin show. Han utnyttjar på ett skickligt och rutinerat sätt gästerna som finns närvarande då han skapar mycket i stundens ingivelse. Dessutom sker svängningarna i ett rasande tempo som gör det hela ännu mer intressant.

Stefan är en flitigt anlitad konferencier på jubileum, konferenser och inte minst kungliga invigningar. Med sin okomplicerade approach charmar han ung som gammal. Vill ni ha en lättsam, men ändå professionell moderator så är Stefan det självklara valet! Vill ni bara ha en galet rolig stund och skapa en skön stämning, ja då bokar ni Mr Odelberg – här och nu!

Stefan tar med sig erfarenheten från alla Bingolottos livesändningar som han gjort och inte minst den nya showen han är aktuell med när han kommer till ert arrangemang och levererar 100%. 

Läs gärna mer om Stefan Odelberg i denna PDF