Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Underhållning till bokning av Stefan Odelberg.

Stefan Odelberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Intresset för magi började redan som barn. 1995 satte han ihop en magishow för barn och turnerade runt på olika skolor i Göteborg. Mellan åren 1996-2001 var han verksam som showartist på Cabaret Lorensberg i Göteborg där han genomförde sammanlagt 731 föreställningar. Sista året fick han en dundersuccé med en egen föreställning Stefan Odelberg Show. 2001 satte han upp showen It´s Magic som blev en framgång på Slagthuset i Malmö, året därpå fortsatte succén på Sundspärlan i Helsingborg. 2002 visades programmet Semestercharmören på SVT. Stefan besökte under en sommar flera olika städer. Exempel är Tylösand, Båstad, Lysekil och Höganäs. 2003 var han programledare för TV-serien Semestercharmören där han reste runt i Sverige och trollade och gycklade med semesterfirande svenskar. Serien som omfattade fem halvtimmesprogram sändes i repris 2004. Han har medverkat i flera olika underhållningsprogram bl.a. i Prat i kvadrat, Allsång på Skansen, Carin 21.30 och Gokväll. Han hade en statistroll i långfilmen Noll tolerans och spelade ficktjuv i julkalendern En decemberdröm 2005. 2006 firade han 10 år som professionell underhållare med en egen jubileumsshow i Göteborg. 2007 var han värd för scoutrörelsens 100-årsjubileum på Jiingijamborii. Han hade också en roll i Melodifestivalens mellanakts-musikal. Gästade Robert Wells Rhapsody in rock på Circus i Stockholm. 2011 medverkade Stefan Odelberg i TV-programmet Fenomen med Uri Geller. Under näst sista avsnittet försvann han spårlöst under sitt framträdande.

Är du intresserad av att boka Stefan Odelberg? Eller vill du kanske ha mer information om Stefan Odelberg eller några andra Underhållning?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny