fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Moderatorer till bokning av Mia Odabas.

Mia Odabas

Kontakta oss för kostnadsfri support

Jag är duktig på att lyfta fram stjärnglansen hos de jag intervjuar, och får dem oftast att berätta engagerat och konkret om sitt ämne. Jag är också bra på att känna av publikens perspektiv och fånga upp pubikfrågor, och jag är alltid själv rustad med en diger bunt nyfikna frågor. De knepiga frågorna, där jag hjälper till att reda ut sammanhang så att publiken hänger med. De tuffa frågorna, som publiken vill ha konkreta svar på. De oväntade frågorna, som inte sällan ger de allra mest intressanta svaren. Jag är bra på att hitta rätt ton som fungerar i sammanhanget, att hålla tempo och tider, samt att lyfta fram och ständigt återkomma till den röda tråden. Jag har en osviklig känsla för timing, vilket ofta resulterar i glada skratt och många aha-upplevelser.