fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra underhållare till bokning av Dogge Doggelito.

Dogge Doggelito

Kontakta oss för kostnadsfri support

Tjooooo! Det är jag som är DOGGE DOGGELITO, latinosvensk artist. En Indiansk Viking, född, uppväxt och fortfarande bosatt i Botkyrka-Sverige.Svensk mamma och en far ifrån Venezuela. Numera sysslar jag med olika typ av konstnärliga uttryck såsom solo artist inom musik, skivinspelningar, TV, reklam, fotomodell jobb, författarskap, föreläsningar, DJ, konferencier, skådespelare i filmen ”Förortsungar” m.m.

I Sverige har jag medverkat i stort sett nästan alla stora festivaler, musik och TV program. Melodifestivalen 2010, reseprogram, talkshow, lekprogram, galor av alla dess slag, m.m. Internationellt har jag turnerat i flera länder: Cuba, USA, Japan, Kina, m.m. Delat scen med Majestät Sveriges Konung Carl Gustav XVI, Sveriges Drottning Sylvia och mött artister som Beyoncé, Snoop Dogg, Carlos Santana, Pitbull, Eek-A-Mouse, Tito Puente, Oscar D’León, Guru, Anna Nicole, m.fl.

Jag började min musikaliska bana med rap. Tillsammans med Cheppe och Salla, bildade vi gruppen ”The Latin Kings”, som är ett kultband i Sverige, pionjärer inom hip-hop på svenska, vi uppträdde överallt. 8 album, 2 böcker, 2 gånger Grammis vinnare, redan som 17 åring undertecknade skivkontrakt med en av dåvarande världens största skivbolag ”Warner Bros”.

Jag är alltid ute o kickar mer laddad än någonsin, missa inte mitt föreläsnings projekt 2LAXGULD, som handlar om att träffa så många ungdomar som möjligt i Sverige på skolor, ungdomsgårdar, kyrkor, ungdomsanstalter m.m.