fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Underhållning till bokning av Augustifamiljen.

Augustifamiljen

Kontakta oss för kostnadsfri support

Augustifamiljen bildades 2006 som ett hobbyprojekt av flera medlemmar ur Håkan Hellströms band. Sedan dess har deras popularitet växt rejält, inte minst pga deras 5 säsonger som husband i SVT’s På Spåret. Augustifamiljen har samarbetat med otaliga av Sveriges bästa pop och rockartister och räknas som ett av landets bästa och mest levande kompband. Deras relativt sällsynta framträdanden präglas av stor personlighet, starka gästsångare och underbart låtval.

Är du intresserad av att boka Augustifamiljen? Eller vill du kanske ha mer information om Augustifamiljen eller några andra Underhållning?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny