fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Nils van der Poel.

Nils van der Poel

Kontakta oss för kostnadsfri support

Med dubbla VM-guld, dubbla OS-guld och dubbla världsrekord i bagaget är Nils van der Poel en beundransvärd idrottsman.

Han är en fantastisk förebild och ett inspirerande exempel på hur passion, styrka, uthållighet och självförtroende kan leda till framgång.

Som talare kan Nils prata om hur man lär sig förstå sina drivkrafter och får de att växa sig starkare. Han använder sin egen berättelse för att visa framgångsrika strategier och tekniker som både team och individer kan använda för att öka sin privata eller organisations effektivitet och motivation.

Vad är hemligheten eller ”den heliga Graal” inom motivation? Hur motiverar du dig till din nästa framgång?

Jag har inte valt mina drömmar. Många gånger har jag önskat att jag drömt om något mindre ansträngande än att åka 10 000 meter skridsko.
Den svagaste länken i min idrottskarriär var alltid min bristande motivation – det som hindrade mig från att lyckas var först och främst min ovilja att göra det.