Föreläsningar under Corona-tider

På grund av rådande omständigheter och rekommendationer kring Covid-19 har vi fått flytta fram och ändra vårt program och föreläsningar. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. De tider och lokaler som nu gäller ser ni nedan.

Söker ni mer information eller har frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Vi är övertygade om att människor och vår omgivning går att inspirera och påverka med tal och uttryck. Vi är övertygade om att vår värld kan bli mycket bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet.

Därför har vi skapat Hjärntillskott – En seminarieserie som ger dig dina mest inspirerande arbetsdagar – Garanterat!

Kontakta oss för paketpriser och bokning.

Läs mer om Hjärntillskott

jun
16
ons
Hjärntillskott Morning Masterclass, Göteborg @ Eriksbergshallen
jun 16 kl. 07:30 – 10:00
Hjärntillskott Morning Masterclass, Göteborg @ Eriksbergshallen | Västra Götalands län | Sverige

Masterclass låter dig fördjupas i ett ämne av en utvald lärare av högsta klass. “En dag med en skicklig lärare är värt mer än 1000 dagar av flitigt studium” lyder ett gammalt ordspråk. På våra Masterclass sitter ni ner vid bord för att kunna diskutera frågor och för att knyta kontakter. Välkommen!

 

Stefan Hyttfors – Framtidsvisioner

Visionen är ledstjärnan som skapar engagemang och driv hos samtliga medarbetare. Den ska tilltala såväl kunder och medarbetare som aktieägare. Visionen ska förmedla en tydlig bild av var företaget vill nå och motivera oss att sträva mot framtida mål.

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Han har en bakgrund som fotografisk chefredaktör, journalist, pr-konsult och är en av grundarna till den digitala PR-byrån Wenderfalck PR som vunnit åtskilliga priser för kreativitet och kundnöjdhet. Om internet var den sista stora innovationen i den industriella eran så kan mycket väl artificiell intelligens vara det första genombrottet i nästa. Med en hela tiden ökande förändringstakt har vi med största sannolikhet mera turbulent förändring framför oss än bakom oss.

Men att vinna i framtiden har aldrig handlat om att förutspå eller gissa. Framtidens vinnare är de som verkligen förstår vår nutid. Så låt oss fokusera på nutiden och främst de tre stora drivkrafterna för omtumlande, disruptiv förändring: Naturen berättar för oss att vi måste förändra oss, en ny generation och nya attityder säger att vi vill förändra och teknologin gör det möjligt.

OBS! Nytt datum för detta seminarium: 16 juni 2021

sep
7
tis
Hjärntillskott – Ledarskap som berör, Göteborg @ Eriksbergshallen
sep 7 kl. 08:00 – 12:15
Hjärntillskott - Ledarskap som berör, Göteborg @ Eriksbergshallen | Västra Götalands län | Sverige

En enda omotiverad medarbetare kan göra att man byter bank – trots att det kanske jobbar 1000 andra, motiverade och kompetenta personer på samma arbetsplats. Som ledare är det därför oerhört viktigt att verkligen kunna engagera alla sina medarbetare.

 

Svante Randlert - Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval

 

Lars-Johan Jarnheimer - Ledarskap i en ny värld

 

Professor Robin Teigland - Social impact through digitally-enabled circular economies
okt
27
ons
Hjärntillskott Executive Day – Brilliant minds for the next level, Göteborg @ Eriksbergshallen
okt 27 kl. 08:00 – 15:30
Hjärntillskott Executive Day - Brilliant minds for the next level, Göteborg @ Eriksbergshallen | Västra Götalands län | Sverige

Vilka verktyg behövs för att ta företaget till nästa nivå? Vi behöver inspireras inom ledarskap, marknadsföring och få tilltro i framtiden för att utveckla företaget framåt. Tillsammans skapar vi företaget alla vill jobba i. Dessa briljanta talare hjälper oss med nya insikter.

 

Johan Rockström - Vår gemensamma framtid

 

Dietmar Dahmen - Samarbeta eller dö!

 

Bruce King - Dubbla din försäljning

 

Troed Troedson - Allt nytt är inte bra, men allt bra kommer att vara nytt

 

OBS. Notera det nya datumet för detta seminarium: 27 oktober 2021

nov
26
fre
Hjärntillskott After Work Masterclass, Göteborg @ Eriksbergshallen
nov 26 kl. 15:00 – 18:00
Hjärntillskott After Work Masterclass, Göteborg @ Eriksbergshallen | Västra Götalands län | Sverige

Masterclass låter dig fördjupas i ett ämne av en utvald lärare av högsta klass. “En dag med en skicklig lärare är värt mer än 1000 dagar av flitigt studium” lyder ett gammalt ordspråk. På våra Masterclass sitter ni ner vid bord för att kunna diskutera frågor och för att knyta kontakter. Välkommen!

 

Morten Brandt – Bli ditt bästa jag
Vad är det som gör att vissa personer framstår som idioter när du försöker kommunicera med dem? Kanske är det du som inte förstår hur de tänker?

Det är lätt och bekvämt att jobba som man alltid har gjort. Det känns tryggt att bara ringa till och besöka samma gamla kunder – de vet vem du är och du vet vad de vill ha. De flesta lever i en vardag där den ena dagen är den andra lik, eftersom det inte kräver så stor ansträngning. Men du får inte heller ut det mesta av din potential. Vad har du gjort idag som är nytt? Har du pratat med en granne du aldrig talat med förut? Tog du en ny väg till jobbet i morse, bara för att få se ett nytt område?

Genom att jobba utanför de trygga ramarna så kan vi nå vår fulla potential. Morten Brandt är en mästare på motivation och kommunikation och en rolig, inspirerande och energisk talare inom säljutveckling. Han kan hjälpa dig att nå din fulla potential – så att du kan bli bättre på att föra ut ditt företags budskap och öka motivationen. Morten har varit delägare i European Business School (EBS) och har varit med sedan starten 1988 fram till 2018. EBS heter numera STI (Scandinavian Technology Institute) och är ett norskt konsultbolag som är specialiserat på strategi- och kompetensutveckling inom försäljning, service och ledarskap.

Ta fram det bästa i dig själv och bli en expert på att kommunicera med kunder, klienter och medarbetare!

 

OBS. Notera det nya datumet för detta seminarium: 26 november 2021

Meny