Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Teo Härèn.

Teo Härèn

Kontakta oss för kostnadsfri support

”Årets entreprenör 2003” ger dig en dubbel dos av kreativitet och nytänkande! Utvecklar du nya idéer? Låt entreprenören tillika författaren, som arbetat från platser som Sri Lanka, Mauritius, Sydafrika, Malawi och Zimbabwe – bara för att det går, lära dig skapa nya idéer och hur du kan använda din kreativitet i arbetslivet. Teo Härén som släppt boken Härboken – Arbeta där du gör det bäst och även varit medförfattare till böckerna Idébok och Idébok 2 ger dig de bästa verktygen för att dra nytta av din och dina medarbetares kreativitet. Han visar hur du kan använda dig av det faktum att olika miljöer ger olika idéer och hurdu på så sätt utvecklar ditt arbete!

Är du intresserad av att boka Teo Härèn? Eller vill du kanske ha mer information om Teo Härèn eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

Meny